Haluatko osallistua arvontaan

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa erilaisia palkintoja hyvin pienellä vaivalla!

Kesällä 2020 järjestetään SuPerin liittokokous. Tätä ennen käydään keväällä 2020 kahdet päättäjävaalit, joissa sinä pääset valitsemaan edustajat liittokokoukseen, jäsenet seuraavaan edustajistoon ja ehdokkaat liittohallituksen jäseniksi.

Näitä liittokokousvaaleja varten olisi hyvä että käyt tarkistamassa ja päivittämässä jäsentietosi SuPerin sivuilla jolloin osallistut arvontaan.

Toinen mahdollisuus voittaa palkintoja on sitten ensi keväänä kun pääseet itse äänestämään ehdokkaista.

Linkki Oma SuPeriin tässä
Jos et ole käynnyt vielä kertaakaan niin tarvitset jäsennumeron (esim. jäsenkorttista) ja paina salasana unohtunut painiketta. Uusi salasana lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen jonka olet antanut SuPerille.