Neuvottelukierros ja tuleva EKSOTE:n liikkeenluovutus

Muistathan varmistaa että SuPerilla on osaltasi ajantasaiset työpaikka- sekä yhteystiedot!

Päivittäkää jäsentietonne etenkin työnantajatietojen, puhelinnumeroiden ja sähköpostiosoitteiden osalta.

Tietojen päivitys on tärkeää KAIKKIEN ao jäsenten osalta, jotta myös neuvottelukierroksen tiedotteet saavuttavat teidät kaikki.

Eksotelaisten ja pelastustoimen osalta on erityisen tärkeää liikkeenluovutuksen lähetyessä että työnantaja tiedot ovat oikein.

OmaSuperissa voit muutaa itse yhteystietojasi:

(Henkilötiedot: osoite, puhelinnumero, sähköposti. Työsuhteet: työapaikkatiedot)

Vaihtoehtoisesti voit  täyttää ja postittaa Super-lehdessä olevan palvelukorttin.

Neuvottelukierros ajankotaiset: superliitto.fi

Hoitajalakon toinen vaihe on peruttu - työtaistelutoimet jatkuvat ylityö- ja vuoronvaihtokiellolla koko kunta-alalla (KVTES, SOTE-sopimus) 20.4.2022 klo 6.00 alkaen. Kielto on voimassa toistaiseksi.

Kuntasektori lakko-ohjeet: superliitto.fi

Lakkoavustus: Lakkoavustusta haetaan lakon päättymisen jälkeen. Avustuksen hakeminen tapahtuu lakkoavustus.fi sivustolla ja sinne pääsee osoitteella: https://super.lakkoavustus.fi/lakko. Sivustolla on käytössä vahva tunnistautuminen pankkitunnusten kautta.
Lakkolaisten jäsentiedot siirretään jäsenrekisteristä, joten on erittäin tärkeää, että kaikki ovat käyneet päivittämässä jäsentietonsa ajoissa.